Alexander De Becker nieuwe partner van Bellaw Gent | Bellaw
Nieuws

Alexander DE BECKER wordt de nieuwe partner van Bellaw Gent – Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse.

Alexander De Becker, gerenommeerd specialist in het bestuurs- en sociaal recht, stapt per 1 februari 2022 over van team employment van Bloom naar Bellaw, meer bepaald naar het kantoor te Gent.

Bij Bellaw zal Alexander zich verder toeleggen op het bestuurs- en het sociaal recht en dossiers behandelen in alle onderdelen daarvan. Zijn uitgesproken expertise is het recht van het overheidspersoneel (ambtenarenrecht en recht van overheidscontractanten), het collectief overleg in de publieke sector en intergemeentelijke samenwerkingsverbanden.

De onderzoekservaring van Alexander De Becker aan verschillende universiteiten in binnen- en buitenland staan borg voor de kwaliteit van zijn dienstverlening als advocaat. Zijn talrijke publicaties vormen het bewijs van zijn kennis en kunde.

Alexander is niet enkel advocaat, maar tevens professor aan de Universiteit Gent, waar hij o.a. arbeidsrecht doceert aan de Faculteiten Recht en Criminologie en Geneeskunde en gezondheidswetenschappen.

Zijn toetreding als vennoot tot Bellaw versterkt de expertise van het kantoor in het sociaal recht in het algemeen, het ambtenarenrecht in het bijzonder.