Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse | Bellaw

Sociaalrechtelijk nichekantoor met cassatiepraktijk in alle rechtsdomeinen

De associatie Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse is in Belgiƫ het eerste sociaalrechtelijke nichekantoor. Het is uitgegroeid tot een van de grootste kantoren gespecialiseerd in alle mogelijke vormen van dienstverlening (consultancy en litigation) in het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht), zowel voor de private als voor de publieke sector. Onze advocaten treden op voor particulieren en ondernemingen.

Willy van Eeckhoutte is advocaat bij het Hof van Cassatie, zodat het kantoor ook een cassatiepraktijk heeft, die, met uitzondering van het strafrecht, alle domeinen van het recht bestrijkt.

Opgenomen in Chambers and Partners bij beste kantoren sociaal recht in Belgiƫ - 2023

"Taquet, Clesse & Van Eeckhoutte offers a broad employment law practice, advising on collective agreements and other contractual matters. The law firm also has experience of contentious employment matters before the Belgian Supreme Court, as well as employer liability cases. The team is able to handle social security law matters."

Ook interessant:
Sociaalrechtadvocaat Gent | Sportrechtadvocaat Gent | Arbeidsrechtadvocaat Gent

Al meer dan dertig jaar een klaardere kijk op het sociaal recht

SoCompact is het e-zine van het advocatenkantoor Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse, dat de vinger aan de pols houdt over alles wat arbeids- en socialezekerheidsrecht betreft. Als u de werkweek afsluit met SoCompact, start u de maandag zonder iets te hebben gemist.