Cassatieadvocaat Gent | Bellaw.be
Over Ons

Cassatieadvocaat in Gent

Willy Van Eeckhoutte is dé cassatieadvocaat bij uitstek in ons advocatenkantoor Bellaw te Gent. Hij is een van de 20 advocaten bij het Hof van Cassatie en heeft heel wat ervaring in de expertise. Tegen in laatste aanleg, d.i. doorgaans in graad van beroep, uitgesproken vonnissen en arresten kan in de meeste gevallen nog een cassatieberoep worden overwogen. Cassatieberoep leidt er niet toe dat de zaak nog eens volledig wordt overgedaan, maar enkel dat het Hof van Cassatie onderzoekt of de rechter de wet correct heeft toegepast. Anders dan vaak wordt beweerd, heeft dat cassatietoezicht niet enkel betrekking op procedure-aspecten, maar ook op de juiste interpretatie en toepassing van de wet. Alleen de feiten worden niet opnieuw onderzocht

Neem direct contact op

Al meer dan dertig jaar een klaardere kijk op het sociaal recht

✔ Cassatie in alle rechtsdomeinen
✔ Private en publieke sector
✔ Gevestigd in 3 centrumsteden

De professionele werkwijze van onze ervaren cassatieadvocaat te Gent

Voordat de cassatieadvocaat van ons kantoor in Gent effectief cassatieberoep aantekent, stelt hij eerst een advies op. Hierin onderzoekt hij of er voldoende reden is om te proberen de uitspraak te laten vernietigen. Cassatiezaken kunnen zowel voorkomen in het sociaal recht, het ambtenarenrecht, het sportrecht of eender welke andere rechtstak. Onze advocaten behandelen tevens zowel commercieelrechtelijke zaken als sociaalrechtelijke zaken. Cassatieadvocaat Willy van Eeckhoutte wordt ondersteund door een selectie van steengoede advocaten, die mee zorgen voor een vlot en efficiënt verloop van uw zaak.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op en ontvang gepaste begeleiding

Heeft u een negatief arrest ontvangen na een procedure en wilt u graag een cassatieberoep aantekenen en u laten bijstaan door onze cassatieadvocaat uit Gent? Neem dan contact op met onze advocaten via e-mail of bel naar het nummer +32 (0)9 220 82 00. Uiteraard kunt u naast cassatiezaken ook bij ons terecht voor andere geschillen. Denk aan sociale zekerheidsrechtgeschillen, ambtenarenrecht en arbeidsrecht.

Drie Koningenstraat 3 , 9051 Gent (S.D.W.)
T: +32 (0)9 220 82 00
info.ve@bellaw.eu


De kantoren zijn open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u.
Een consultatie is enkel mogelijk op afspraak. Deze kan op kantoor plaatsvinden, maar evengoed via conference call of op digitale wijze (bv. via Teams).