Socialezekerheidsrechtadvocaat Gent | Bellaw
Over Ons

Socialezekerheidsrechtadvocaat in Gent

Dankzij onze socialezekerheidsrechtadvocaat uit Gent kent u altijd uw rechten en plichten als werknemer, zelfstandige of ambtenaar. Bellaw is een advocatenkantoor gespecialiseerd in sociaal recht. Sociaal recht is de overkoepelende term voor het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Bij een geschil in dit domein, kunt u ervoor kiezen om een beroep te doen op een sociaalzekerheidsrechtadvocaat van ons kantoor te Gent. Op die manier staat u sterker in uw schoenen en hoeft u de beslissing niet alleen aan te vechten.

Neem direct contact op

Al meer dan dertig jaar een klaardere kijk op het sociaal recht

✔ Cassatie in alle rechtsdomeinen
✔ Private en publieke sector
✔ Gevestigd in 3 centrumsteden

Het belang van een goede socialezekerheidsrechtadvocaat in Gent

Gedurende het leven kunnen er heel wat gebeurtenissen optreden die ervoor zorgen dat u tijdelijk of permanent niet meer in staat bent om te werken. Deze zaken vallen onder het sociaal recht. Het is dan ook precies daar waar onze socialezekerheidsrechtadvocaat uit Gent optreedt. Denk maar een (arbeids)ongeval of een mentaal letsel. Wanneer u in deze situatie verzeilt, is het niet altijd eenvoudig om de vergoeding of schadevergoeding te krijgen waarop u recht heeft. De socialezekerheidsrechtadvocaat van ons kantoor te Gent helpt u bij de nodige procedures en eventuele gerechtelijke stappen.

Hoe kunnen we u helpen?

Geef uzelf de beste kansen dankzij een sociaalzekerheidsrechtadvocaat van ons kantoor te Gent

Een sociaalzekerheidsrechtadvocaat behandelt zowel dossiers met betrekking tot het ambtenarenrecht als het recht van de werknemer in de private sector. Afhankelijk van de zaak, kunt u ervoor kiezen om een socialezekerheidsrechtadvocaat aan te stellen van ons kantoor te Gent. Ons team bestaat uit sterke profielen, die iedere keer opnieuw alles op alles zetten om het onderste uit de kan te halen. Neem rechtstreeks contact op met onze advocaten via hun persoonlijke e-mailadres of stel uw vragen via het algemene e-mailadres info.ve@bellaw.eu. We zijn ook steeds telefonisch te bereiken op het nummer +32 (0)9 220 82 00.

Drie Koningenstraat 3 , 9051 Gent (S.D.W.)
T: +32 (0)9 220 82 00
info.ve@bellaw.eu


De kantoren zijn open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u.
Een consultatie is enkel mogelijk op afspraak. Deze kan op kantoor plaatsvinden, maar evengoed via conference call of op digitale wijze (bv. via Teams).