Sportrechtadvocaat Gent | Bellaw.be
Over Ons

Sportrechtadvocaat in Gent

Een sportrechtadvocaat van ons kantoor in Gent schakelt u in bij diverse geschillen omtrent sport. Zowel in prof- als in amateursporten komt het vaak voor dat er een juridisch geschil ontstaat. Dit kan verschillende vormen aannemen. Zo onderzoeken we contracten en clausules in die contracten van sportbeoefenaars, of stellen we ze op. Daarnaast informeren en adviseren we over de rechten en verplichtingen en de socialezekerheidspositie van trainers, sportbeoefenaars en clubmedewerkers. We begeleiden u bij geschillen daarover en vertegenwoordigen u in eventuele procedures. Onze sportrechtadvocaat te Gent staat u bij en zorgt ervoor dat u krijgt waarop u recht heeft.

Neem direct contact op

Al meer dan dertig jaar een klaardere kijk op het sociaal recht

✔ Cassatie in alle rechtsdomeinen
✔ Private en publieke sector
✔ Gevestigd in 3 centrumsteden

De voordelen van een sportrechtadvocaat van ons kantoor te Gent

Iedere zaak kent zijn uitdagingen. Daarom is het belangrijk om u vanaf het begin goed te laten informeren door een sportrechtadvocaat van ons kantoor te Gent. Sportrecht kan zowel gaan om arbeidsrechtelijke- als socialezekerheidsrechtelijke zaken. De hulp van een arbeidsrechtadvocaat kan worden ingeschakeld bij bijvoorbeeld het opstellen van een contract. Hij is op de hoogte van het reilen en zeilen in de sportsector en zorgt voor een waterdicht contract waardoor er achteraf geen addertjes onder het gras opduiken.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ontdek het volledige team advocaten van Bellaw in Gent en doe een beroep op een van onze ervaren sportrechtadvocaten. Neem contact op via het e-mailadres info.ve@bellaw.eu of bel ons op het algemene nummer +32 (0)9 220 82 00. We bekijken uw zaak grondig en betrekken u nauw bij onze werkzaamheden.

Drie Koningenstraat 3 , 9051 Gent (S.D.W.)
T: +32 (0)9 220 82 00
info.ve@bellaw.eu


De kantoren zijn open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u.
Een consultatie is enkel mogelijk op afspraak. Deze kan op kantoor plaatsvinden, maar evengoed via conference call of op digitale wijze (bv. via Teams).