Arbeidsrechtadvocaat Gent | Bellaw
Over Ons

Arbeidsrechtadvocaat in Gent

Bent u op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat in regio Gent? Dan heeft u met advocatenkantoor Bellaw uw ideale partner gevonden. We zijn een sociaalrechtelijk nichekantoor dat zowel particulieren als bedrijven bijstaat in diverse rechtszaken. Als arbeidsrechtadvocaat in Gent weten we alles over het arbeidsrecht en zijn valkuilen. We zetten onze kennis graag in om uw kwestie zo efficiënt mogelijk te behandelen.

Neem direct contact op

Al meer dan dertig jaar een klaardere kijk op het sociaal recht

✔ Cassatie in alle rechtsdomeinen
✔ Private en publieke sector
✔ Gevestigd in 3 centrumsteden

Onze arbeidsrechtadvocaat in Gent neemt uw juridische zorgen weg

Arbeidsrecht omvat alle disputen tussen een werknemer en zijn werkgever en omgekeerd. Zo ontstaan er geschillen over bijvoorbeeld loon dat niet op tijd of helemaal niet wordt uitbetaald. Dankzij de hulp van onze arbeidsrechtadvocaat van ons kantoor te Gent, weet u precies waar u aan toe bent. In het verlengde van het arbeidsrecht, vinden we het ambtenarenrecht. Dit rechtsdomein is specifiek gericht op ambtenaren in de publieke sector, en verschilt van het gewone arbeidsrecht.

Hoe kunnen we u helpen?

Kies voor persoonlijke begeleiding

Wanneer u een negatief oordeel ontvangt, kunt u ervoor kiezen om een cassatieberoep in te dienen. Daarbij wordt gekeken of er al dan geen fouten gemaakt zijn tijdens het proces. Ontdek ons volledige expertiseaanbod en vindt de advocaat die past bij uw zaak. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen op het nummer +32 (0)9 220 82 00 of via het e-mailadres info.ve@bellaw.eu.

Drie Koningenstraat 3 , 9051 Gent (S.D.W.)
T: +32 (0)9 220 82 00
info.ve@bellaw.eu


De kantoren zijn open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u.
Een consultatie is enkel mogelijk op afspraak. Deze kan op kantoor plaatsvinden, maar evengoed via conference call of op digitale wijze (bv. via Teams).